Om os

LilleStaruphøj startede da vi flyttede til Hejnsvig i 1996. Her havde vi to heste, en hund, os selv, samt Benjamin på 1 år. Du kan her på siderne se lidt mere om hvem vi er, hvad vi gør, og hvad vi gerne vil. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget du gerne vil fortælle, eller noget du gerne vil spørge om.

Visioner
Det er LilleStaruphøj’s grundidé at fremavle rideheste med ekstraordinære gode ridemæssige egenskaber, der har kapacitet til at konkurrere på internationalt niveau. Det er også meget vigtig for os at de føl / heste som bliver solgt fra LilleStaruphøj, er af en meget høj kvalitet, så hestene er fodret optimalt og passet meget omhyggeligt, med smed og dyrlæge i hele deres opvækst. Avlen skal ske under Dansk Varmblod, som er anerkendt varemærke for danske rideheste. Avlen skal ske med så rene racelinier som muligt.

Til avlen anvender vi helst heste som konkurrencemæssigt har markeret sig internationalt, enten selv, i deres linje eller deres afkom. Derfor tilstræbes det også at forny den Danske avl med udenlandske hingstelinier.

Avlen skal bygges på præstationsavl. Dvs. hopper såvel som hingste skal være gode rideheste med gode rideegenskaber, og ikke kun være anerkendt som præmierede ‘udstillingsheste’, med kendte populære forældre.

vivi

Vivi Grav Hansen

Ejer af LilleStaruphøj
International Spring Dommer
Arbejder som IT Process Owner ved Energinet samt ejer af LilleStaruphøjs Broderi
Tlf: +45 61 62 29 31

adolf

Adolf A. Hansen

Ejer af LilleStaruphøj
Tidligere bane designer og elektriker
Nu Pensionist og staldmand på LilleStaruphøj 🙂 
Tlf: +45 20 63 68 10

Benjamin Grav A. Hansen

Startede som beridderelev i 2013. Arbejder fuldtid som sælger og rytter i fritiden.

Indie von Obersöhren

Race: Schipperke
Født: 14-11-2020
Køn: Tæve
Mor: Dori von Obersöhren
Far: Røndesminde’s Avatar

Lillestaruphøj