Hopper

LilleStaruphøjs Celina - Avlshoppe

Hoppe født 2003 – Kåret som ERDH i Dansk Varmblod – 172 stg – Brun

Åben, velrejst hoppe med særdeles god bevægelse.

LilleStaruphøjs Celina har folet et fantastisk hingsteføl efter Chacoon Blue. Se LilleStaruphøjs Cali Blue her. Hun er sat ifol igen med Chaccon Blue og forventes at fole 7 Marts 2019 – Se video af Chaccon-Blue

LilleStaruphøjs Celina, en meget feminin hoppe efter Crelido – Carano. Hun har leveret flere føl, og største delen af hendes føl har fået 8 i gangarter til følskuer, og hun har flere afkom der kan opleves på konkurencebanerne, i både ind- og udland. Bl.a. hendes første føl, Lillestaruphøjs Ascari, der deltog til DM allerede som 7 års.

Faderen Crelido har placeret sig i både S-klasser i springning og middel svær dressur. Han fik karakteren 10 i ridelighed som 4-årig i det danske unghestechampionat i spring, og har kendte hingste i linjen som Cor de la Bryere, Ramzes og Cottage son.

Crelidos springteknik og formåen blev ligeledes fastslået, idet han vandt Dansk Ride Forbunds springchampionat for 4-års heste, hvor han bl.a. fik et 10-tal for ridelighed. Som 6-7-års opnåede han placeringer i MB/MA samt blev placeret i sin første S-start. I 2009 kom Crelido stærkt tilbage i sporten med OL-rytteren Stein Endresen.

Crelido er kåret i Holstein, Hannover, Oldenburg, Dansk, Svensk og Norsk Varmblod

LilleStaruphøjs Charity – TIL SALG

Hoppe født 2017 – Dansk Varmblod – Forventet stg. 170 – Mørkbrun

Hoppeføl fra 2017 efter Comme il faut plus – Carry – Lagano.

LilleStaruphøj’s Charity født 05-05-2017 efter Comme il faut plus

En hoppe med yderst interessant springafstamning. LilleStaruphøjs Charity er vant til at være i hænder og opfører sig pænt i trailer. Mor: Carryann er bronzemedalje hoppe og kåret med 9 i helhed. Far: Comme il faut plus (Comme il faut – Pontifex). Blev i 2016 udnævnt til præmiehingst i Dansk Varmblod ved hingstekåringen i Herning
LilleStaruphøjs Charity er en dejlig hoppe med Lagano i 3. led, så her er der basis for en kommende tophest.

Comme Il Faut Plus er med sine store rammer, hingstepræg og tydelige kvalitet en unghingst af helt særlig betydning.

Faderen Comme Il Faut er godt på vej i international topsport under Marcus Ehning, og hans mor er OL-guldvinderen Ratina Z. Faderen til Comme Il Faut er den internationale stempelhingst og Grand Prix-springhingst under Marco Kutscher, Cornet Obolensky, der i disse år sætter sit præg på international topsport og -avl via fremragende afkom.

Morfaderen til Comme Il Faut Plus – Pontifex har selv vundet adskillige Grand Prix-klasser, og han er far til talrige succesfulde afkom i sporten.
Fra hoppestammen kommer flere S-springheste. Igennem Pontifex/Potsdam fører moderen stempelhingsten Polydor to gange i afstamningen.

LilleStaruphøjs Tequila – TIL SALG

Hoppe født 2013 – Dansk Varmblod – Forventet stg. 170 – Brun

Hoppe fra 2013 efter Toulouse – Crelido – Carano Video af LilleStaruphøjs Tequila

LilleStaruphøjs Tequila er lavet på vores elite hoppe LilleStaruphøjs Celina. LilleStaruphøjs Celina, en meget feminin hoppe efter Crelido – Carano. Hun har leveret flere føl, og største delen af hendes føl har fået 8 i gangarter til følskuer, og hun har flere afkom der kan opleves på konkurencebanerne, i både ind- og udland. Bl.a. hendes første føl, Lillestaruphøjs Ascari, der deltog i DM allerede som 7 års og i dag er A hest i springning.

Toulouse som er LilleStaruphøjs Tequila’s far, var den bedste hingst i sin 35 dages test i Dansk Varmblod med et imponerende udvalg af 9 taller. I sin første konkurrencesæson var han højt placeret og kvalificeret med lethed til DSA finalen med en score på 8,9. “Undtagelsesvis forsigtigt, springteknik, baskule og flydende bevægelser var også fremragende.” Den unge hingstens opadgående gallop ledsages af en smuk flydende bevægelse gennem ryggen. Dette fører til meget høje forventninger af ham og hans afkom.

Se kort video af Toulouse her.

LilleStaruphøjs Naomi - AvlsHOPPE

Hoppe født 2016 – Dansk Varmblod – Forventet stg. 170 – Mørkbrun

Hoppeføl fra 2016 efter Nomanee – Carry – Lagano.

Video af LilleStaruphøjs Naomi

LilleStaruphøj’s Naomi født 15-05-2016 efter Nomanee.
En hoppe med yderst interessant og sjælden afstamning. Naomi er vant til at være i hænder og opfører sig pænt i trailer. Mor: Carryann er bronzemedalje hoppe og kåret med 9 i helhed. Far: Nomanee (Non Stop – Carthago). Blev i 2015 godkendt til afprøvning med karakteren 9,0 for både springkapacitet og teknik. Han har et super temperament og er særdeles ridelig. Naomi er et af de kun 2 afkom efter denne fantastiske hingst, der er lavet i 2016. Med Lagano i 3. led, er der her basis for en kommende tophest.

Video af Nomanee

Beskrivelse af Nomanee til hingstekåringen:
Højtstillet, passende ædel hingst af særdeles god type. Middel rammer. Almindeligt hoved. Middellang, velansat hals. Middellang, lidt stejl skulder. God albuefrihed. Middellang, markeret manke. Særdeles smidig overlinie. Langt, velformet kryds med god lårmuskulatur. Forlemmerne passende føre og tørre. Velformede hove. Baglemmerne passende føre og tørre. Bløde koder. Små hove. Velbalanceret galop. Springer smidigt og velovervejet med overlegen kapacitet. Letridelig og særdeles samarbejdsvillig.
Krop: 8-7-8-9
Lemmer: 7-7
Galop: 8
Helhed: 8
Springteknik løsspringning: 9
Kapacitet løsspringning: 9